makeart,markku kauris,http://makeart.fi/,netti galleria

Toimitusehdot ja tilausohjeet

Tilaaminen

Täytä lomakkeeseen haluamasi kortti/kortit nimi tai numero, kappalemäärä ja lähetä lomake. Lähetän tämän jälkeen toimitusvahvistuksen/laskun tilinumeroineen sähköpostilla. Jos laskua ei ole maksettu 14 päivään, tilaus raukeaa.

Hinnat

Yhden yksittäisen kortin hinta on 1 euro, jos tilaat 10 kpl niin 2 kpl korttia tulee kaupan päälle, jos tilaat 20 kpl niin 4 jne.

Jälleenmyyjille hinta ja toimitusajat katsotaan erikseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 22%.

Toimituskulut

Toimituskulu on 2,00 euroa ja alle 100 kpl tilaukset lähetetän kirjeenä antamaasi osoitteeseen. Toimituskulu on lisätty sähköpostiisi lähettyyn laskuun.

Yli 100 kpl:een tilaukset lähetän postiennakolla ja lähetyskulut lisätään laskuun. Maksu tapahtuu postista noudettaessa. 

Jos tilaat Suomen ulkopuolelle, varmistan ensin postituskulut ja maksutavan ennen lähetystä.

Toimitusaika

Toimitusaika on normaalisti 2-7 työpäivää, kun maksu näkyy tilillä ja tuotetta on varastossa.

Tuotepalautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, olethan yhteydessä ennen tuotteen palauttamista. Tietenkin palautettavat kortit pitää olla samassa kunnossa kuin lähetettäessä.

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä kerättävät tiedot tallennetaan järjestelmäämme vain tilauksen hoitamista ja asiakassuhteen ylläpitoa varten. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle, ja enkä pidä asiakasrekisteriä.